Vedligeholdelseskontrakt

Når du indgår en vedligeholdelseskontrakt, påtager vi os ansvaret for den løbende drift af din easydb server og din easydb .

Vi installerer styresystem og easydb opdateringer og sikrer systemets tilgængelighed. Vedligeholdelseskontrakten udgør et supplement til opdateringskontrakten.

Vedligeholdelse inkluderer…

• administrationen af easydb serverens operativsystem (systemadministration)
  • administrationen af ​​alle tjenester, der kræves for at betjene easydb ( easydb systemadministration) og
  • konfigurationen af easydb ( easydb konfiguration)

Vi sender dig gerne yderligere detaljerede Info om vedligeholdelseskontrakten. Kontakt venligst vores salgsafdeling .