Opdater kontrakt

Med en easydb opdateringskontrakt, din easydb er altid opdateret. Du vil modtage opdateringer, opgraderinger og fejlrettelser til easydb software uden ekstra omkostninger.

Opdateringer og opgraderinger er nye versioner af easydb, som tilbyder en mere omfattende, funktionel pakke. Som fejlrettelser henviser vi til softwarerettelser af din easydb.

Prisen for en opdateringskontrakt afhænger af værdien af din easydb eksempel. Vi vil med glæde sende dig yderligere detaljerede oplysninger og beregne din individuelle opdateringskontrakt. Kontakt venligst vores salgsafdeling.